Alles voor mannen met smaak

0
5
blog placeholder

De tijd dat de man ‘s avonds thuiskwam en in de zetel plofte is al lang voorbij! Vroegen moest moeder de vrouw zorgen dat het eten klaar stond als vader thuiskwam maar dat is vandaag niet meer zo. Natuurlijk bestaat dit type man nog maar die geraken stilaan in de minderheid. De meeste mannen genieten tegenwoordig van lekker eten en maken hun eten ook graag zelf.
Daarom dat het vreemd is dat er zo weinig sites over koken zijn die speciaal gericht zijn op mannen.
Je heb natuurlijk de sites van de tv zenders en de televisiekoks maar daar ben je vlug op uitgekeken. Hoog tijd om daar iets aan te doen dachten wij. We hebben zelf de handen uit de mouwen gestoken en zijn met Sixpacks.be te voorschijn gekomen. Een titel die u misschien op het verkeerde been zet maar die heel bewust is gekozen. De naam verwijst niet naar keiharde buikspieren maar is gekozen omdat het duidelijk moest zijn dat de site vooral voor mannen is.
Op de site staan artikels die te maken hebben met eten, drinken, bier, champagne, restaurants, enz. We verwelkomen graag mannen die een eigen mening hierover hebben en die deze mening graag met ons delen via de commentaren. Ook gastbloggers die kunnen schrijven over deze onderwerpen zijn meer dan welkom.
Naast het culinaire gedeelte proberen we ook zoveel mogelijk in te spelen op de trends die te maken hebben met de eerder genoemde onderwerpen. Alles wat nieuw is en wat met keukens en design te maken heeft krijgt ook een plaats.
op deze manier proberen wij alvast ons steentje bij te dragen zodat ook kokende mannen een plaats op het internet krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here