Afvallen goedkoop en met gemak .

0
29
blog placeholder

Witte thee is het antwoord op afvallen en is  gewoon verkrijgbaar in uw eigen supermarkt , voor een paar euro,s bent u klaar en kan u de strijd tegen de kilo,s weg gaan drinken .De eigenschappen van witte thee zijn de plantextracten deze hebben de werking structuren in ons lichaam te herstellen ,collageen en elastine worden naarmate we ouder worden steeds minder aangemaakt  dit maakt dat wij er ouder uit gaan zien . De witte thee hersteld dit proces  en bevat ook een hoge mate antioxidanten deze kunnen kanker en hart en vaat ziekten voorkomen .

In sommige bekende  gezicht creme,s is de witte thee verwerkt dit maakt de huid zachter en gladder ,
my silhouette is een creme  die op buik billen heupen gesmeert moeten worden en voorzien van de witte thee en anijsextract, een combinatie die verbluffende effecten geeft .Witte thee die de groei van vetcellen helpt te  verminderen  zonder dat de cel word aangetast de thee zorgt er ook voor dat er meer vetafbraak plaats vind in de vetcellen dus afvallen word effectief aangepakt  .

Zet uw thee  net zoals gewoonlijk en laat deze 10 tot 15 minuten goed doortrekken , niet te licht en niet te donker,drink s,morgens  s,middags en s,avonds een mok binnen een paar dagen zal u merken dat u al af bent gevallen .Natuurlijk zal dit sneller gaan als u ook om uw eetgewoontes denkt maar u hoeft zeker niet een dieet te gaan volgen”maar iets gevarieerder eten kan nooit geen kwaad ” u zal met de tijd het effect gaan merken uw huid word steviger en slanker  . Iedereen weet dat al die pillen om af te slanken maar tijdelijk werkt  en al snel is daar het jojo effect, steeds moet men weer een verpakking blijven kopen om dat men bang is weer aan te komen , dit is eerder door de industrie zo bedacht u blijft immers hun producten afnemen en met u velen anderen .In de reclame word alles geshowd en gepresenteert door een jonge dame die nog nooit een gram vet te veel aan het lijf heeft gehad , en iedereen neemt het klakkeloos aan .

Dit is nu voorbij u gaat nu op een natuurlijke wijze uw kilo,s aanpakken 3 mokken op een dag is voldoende 1 extra kan niet kwaad , nu kan u tijdens de feestdagen zonder angst voor de gevolgen uw thee tussendoor blijven drinken .Pas op dit kan u gewoon kopen in de supermarkt , er zijn natuurlijk al weer ondernemers  hier op ingesprongen en vragen 10,00 excl.v.z.k. voor wat witte thee …. maar waarom 10,00 betalen als het voor 2,00 a 3,00 te krijgen is van de bekende pickwik .

   Voordelen zijn.

  1. Afvallen.
  2. Huidherstel.
  3. Antiveroudering
  4. Minder kans op kanker en hart en vaatziektes .  
  5. Zeer geschikt methode voor man of vrouw           

                                                                                                  Witte thee
                                                                                                   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here