Hou je hoofd boven het zand met executive coaching en een loopbaanadviseur

blog placeholder

Executive coach
Executive coaching is coaching op het hoogste niveau. Bij executive coaching worden leiders en managers op het hoogste niveau gecoached. Een executive coach denkt dan met je mee zonder te oordelen en kan je op verschillende gebieden adviseren. Executive coaching is en op persoonlijk niveau en op werkinhoudelijk niveau. Executive coaching kan werken als een klankbord en is altijd resultaatgericht. Bent u dus opzoek naar een coach die wat kritischer is en wel weet wat gebeurt moet worden, dan is executive coaching zeker wat voor jou.

Hou iets achter de hand
Bedenk altijd een plan b. Dit is heel handig wanneer de dag komt dat je ontslagen wordt of wanneer je bedrijf failliet gaat. Kijk bijvoobeeld regelmatig wat voor banen er worden aangeboden op de arbeidsmarkt of bekijk op welke manier je kan doorstromen in je bedijf. Je loopbaan kan hierdoor positief verbeteren en je hebt altijd wat achter de hand mocht het een keer fout gaan.

Loopbaanadvies
Bang om je baan te verliezen? Dan is loopbaanadvies misschien wat voor jou. Het helpt je om door te groeien in een bedrijf en hierdoor jezelf te verzekeren van een goed plekje. Het is vaak moeilijk dit alleen voor elkaar te krijgen. Daarom zijn hier loopbaanadviseurs over. Zij kunnen je met een hele hoop dingen helpen. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen met een arbeidsconflict op te lossen of je helpen door te groeien in een bedrijf en jezelf te ontwikkelen. Als je met een loopbaanadviseur aan de slag gaan zal je snel resultaat zien. Het is heel effectief en de kans dat jij ontslagen gaat worden neemt sterk af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here