Altijd dynamische werkdagen? Ga werken als gedetacheerde bij de overheid

werken bij de overheid

Hoewel de maatregelen steeds verder versoepelen en het aantal besmettingen daalt, is de weerslag van COVID-19 op de maatschappij nog niet voorbij. Ook op de arbeidsmarkt zijn de gevolgen van het coronavirus nog goed merkbaar. Het aantal vacatures is in uiteenlopende branches aanzienlijk gedaald. Maar de vraag naar professionals is in bepaalde sectoren juist gegroeid. Gekwalificeerde zorgmedewerkers zijn bijvoorbeeld gewilder dan ooit. Onder meer door de vele steunaanvragen, is de werkgelegenheid ook binnen het gemeentelijk domein en de overheid groter geworden.

Als jij tot de werkenden in Nederland behoort die op zoek zijn naar een nieuw doel in het werkzame leven, is er een prachtige taak voor je weggelegd in een van de bovengenoemde werkvelden. Verdiep je vandaag nog in de vele vacatures. Overheid en het vinden van een nieuwe uitdaging zijn twee factoren die heel goed samengaan!

Interessante functies

Ben je graag verzekerd van dynamische werkdagen? Ga dan aan de gang als gedetacheerde bij de overheid. Op die manier vergaar je een enorme dosis ervaring, ontmoet je steeds weer nieuwe mensen en kom je geregeld op nieuwe plekken. Op het moment dat je een frisse start maakt, vang je op die manier twee vliegen in een klap. Wanneer je gaat werken als gedetacheerde, treed je niet in dienst van de gemeente waar je aan de slag gaat. Je krijgt wel een contract bij een detacheringsorganisatie die je matcht aan interessante functies die je passen als een jas. Want de recruiters van deze organisatie willen je graag zo goed mogelijk leren kennen. Zo zijn zij ervan verzekerd dat de opdrachtgever een gemotiveerde kracht krijgt en nog belangrijker: dat jij je talenten zo goed mogelijk benut. Is je taak bij een overheidsinstantie volbracht, dan wordt er een andere uitdagende opdracht voor je gezocht.

Vacature schuldhulpverlener

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan als schuldhulpverlener bij een gemeente. Professionals die dit beroep uitoefenen, vertellen vaak dat het mooiste aspect van het beroep blijkt uit het feit dat elke dag anders is. Iedere gemeente hanteert een eigen werkwijze. Als jij met liefde het onderste uit de kan haalt voor je cliënten en als schuldhulpverlener in verschillende keukens van gemeenten wilt kijken, dan is deze baan geknipt voor jou. In de functie van schuldhulpverlener voer je intake- en begeleidingsgesprekken met de cliënt en ben je verantwoordelijk voor je eigen caseload. Je maakt een plan van aanpak, zorgt ervoor dat iedereen zich aan de afspraken houdt en onderhandelt met schuldeisers.

Je zorgt ervoor dat jouw cliënten weer hun leven en administratie op orde krijgen om onafhankelijk en zelfstandig aan de samenleving te kunnen deelnemen. Ook heb je oog voor de onderliggende, psychosociale problematiek en weet daarop krachtig te anticiperen. Je weet op een creatieve manier lastige situaties op te lossen en staat met raad en daad voor je cliënten klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here