Winkelen in Rotterdam

0
17
blog placeholder

Winkelstraat De Lijnbaan

De Lijnbaan is de bekendste winkelstraat in het centrum van Rotterdam. Zo vind je hier onder andere de exclusieve Italiaanse schoenenwinkel Robert Botticelli maar ook de grotere winkelketens zoals H&M. De lijnbaan is de hoofdader van het winkelcentrum, maar loop ook zeker eens door de zijstraatjes, gezien je hier pareltjes van winkels tegenkomt.

Modestraat De Meent

Bezoek ook eens de culturele straat van Rotterdam, De Meent. De meent word ook wel de culturele straat van Rotterdam genoemd, je vind hier niet de grotere winkelketens maar de juist de gezellige kleinere winkels. Een enorm leuke winkelstraat om unieke dames en herenkleding te vinden. Verder vind je er ook nog eens het beste ijs bij De IJssalon en een heerlijke appeltaart bij café Dudok. Voor de allerbeste cadeaus gemaakt van Chocolade zoals tulpen, bestek, sleutels, harten en lolly’s, moet je zeker even binnenlopen bij De Bonte Koe.

Overdekt winkelen in Rotterdam

Wil je graag overdekt winkelen, bijvoorbeeld als het eens wat regent, dan zijn winkelcentrum Zuidplein of winkelcentrum Rotterdam Alexandrium een absolute aanrader. Naast winkelcentrum Rotterdam Alexandrium vind je ook nog eens een aantal megastores en woonboulevard CapelleXL. Zo vind je vlak bij de ingang van het centrum de megastore Primark Rotterdam, een Ierse kledingketen die enorm populair is vanwege zijn lage prijzen en trendy kleding. Binnen in het centrum vind je meer dan 200 leuke winkels en enkele leuke eetgelegenheden, zoals lunchroom Chinny’s en Brasserie Balans. De uitverkoop begint in de zomer vanaf halverwege juni en in de winter vanaf halverwege december. Let op dat ondanks een parkeergarage het er in het weekend enorm druk kan zijn. Eventueel liggen er ook wat parkeergarages op loopafstand. Ook met het openbaar vervoer is het centrum goed te bereiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here