Ray-Ban Aviator

0
14
blog placeholder

Ray-Ban Aviator modellen van Ray-Ban zijn niet meer weg te denken uit de zonnebrillenbranche. Het Aviator model is het bekendste model van dit moment. Dit model is tientallen jaren geleden ontworpen door Ray-Ban. In eerste instantie was de Ray-Ban Aviator ontworpen om ogen tegen de zon te beschermen.  Maar het model sloeg zo goed aan dat Ray-Ban er een compagne bij bedacht om het model ook al mode-artikel te promoten. Elk jaar probeer Ray-Ban nieuwe kleuren toe te voegen aan het Aviator assortiment. Dit jaar zijn de felle spiegelglazen helemaal in. U ziet van een afstand al dat iemand een Ray-Ban Aviator op heeft.

De Ray-Ban Aviator blijft een stijlvolle zonnebril dankzij haar looks maar ook omdat de bril lang meegaat, waardoor de dragen hem jaren zal dragen. De zonnebril is voorzien van sterk metaal en stevige schanieren. Hierdoor kan de zonnebril jaren gedragen worden. Daarbij is de Ray-Ban Aviator voorzien van G15 glazen. Dit zijn glazen ontworpen door Ray-Ban die uw ogen optimaal beschermen tegen de zon. De coatings die op de glazen zitten blijven jaren zitten en dat resulteert in jarenlang kijkplezier met de Ray-Ban Aviator. Ray-Ban zelf is zo zelfverzekerd van het succes van het model, dat er op elke zonnebril een garantie van 2 jaar zit.

Online de Ray-Ban Aviator bestellen gaat voortaan makkelijk en snel via het internet. U heeft keuze uit vele kleuren Aviators. U kunt ze bestellen, passen, en terugsturen als de Aviator u niet bevalt. Fuva.nl is een van de grootste sites die de Ray-Ban Aviator modellen aanleveren. Dit komt onder andere door:

  • Groot assortiment
  • Snelle levering
  • Live Chat Service
  • 24/7 telefonisch bereikbaar

Dus kom even kijken om te zien of uw Ray-Ban Aviator model online te bestellen is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here