Pashoesjes en Paspoorthoesjes wat is nou eigenlijk het nut er van?

0
1084
paspoorthoes

Tegenwoordig reist iedereen wel eens per dag, week of maand. Al is het maar met de bus, metro, trein of in het vliegtuig. Een pas hoesje of paspoort hoesje wordt daarbij meerdere malen per reis uit de bagage gehaald en is zichtbaar voor het overige publiek. Dit maakt natuurlijk de hoesjes een mooi marketing middel voor bedrijven.

Marketing en het openbaar vervoer

Neem bijvoorbeeld de OV-Chipkaart en de doelgroep studenten, deze rijden ongeveer gemiddeld 4x per dag in verschillende vervoersmiddelen. Tijdens het in en uit stappen in de bus, metro of trein moet er uitgechecked worden en vaak gebeurd dit nog met de OV-Chipkaart in het hoesje (mits deze niet RFID secure is). Wanneer dat gedaan wordt dan kijken er meestal meerdere mensen naar de persoon die uitstapt, en vaak dus ook naar het hoesje met de OV-Chipkaart er in.

Er zijn bij het vormgeven van de hoesjes oneindig mogelijkheden. Een bedrijf zou zijn persoonlijke huisstijl of vormgeving kunnen bedrukken op de hoesjes maar zou ook kunnen kiezen voor verschillende ontwerpen die gericht zijn op de retail. Meerdere leuke ontwerpen zijn uiteraard ook aantrekkelijk voor de koper. Maar kijk wel weer uit met te veel ontwerpen want dit kan voor de klant leiden tot keuze stress.

Bedrijf uitstraling op een hoesje

Ook is een hoesje voor een bedrijf geen slecht idee, neem bijvoorbeeld het CBR of een gemeente. Wanneer er een hoesje wordt meegegeven aan iemand die geslaagd is voor zijn of haar rijbewijs dan is dat indirect bijvoorbeeld van het CBR een methode om nieuwe klanten te lokken. Dit gaat d.m.v. andere potentiele klanten te laten zien dat hun (het CBR) bestaan.

Ook voor de gemeente kan een hoesje als klein bedankje over komen voor de persoon die zijn IDkaart, rijbewijs of paspoort ophaald. Dit kan voor motivatie zorgen bij mensen om hun idkaart of paspoort te gaan verlengen aangezien zij ook dat hoesje willen bezitten.

Volume Drukkerij is een jong bedrijf wat gespecialiseerd is en uniek promotioneel drukwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leuke producten zoals bijvoorbeeld bedrukte pasjes met: Warmte gevoelige inkt, spot uv, of braille effect.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here