Online shoppen van kleding steeds populairder

0
31
blog placeholder

In 2012 kun je het bijna niet meer wegdenken, het online shoppen. Het wordt natuurlijk ook steeds gemakkelijker om een online shop op te zetten, maar toch blijven er nog een redelijk aantal winkels die niet online willen gaan met hun kledingmerk. Vaak zijn dit toch echt de winkels die online toch ”blijkbaar” minder snel worden gekocht dan als de consument het in de winkel kan zien. Als voorbeeld nemen wij de Primark online, zij hebben inmiddels drie succesvolle vestigingen in Nederland maar hebben aangegeven geen webwinkel nog te beginnen. Misschien dat zij in de toekomst hun plannen nog veranderen, maar de eerst komende tijd nog niet. Een ander voorbeeld is bijvoorbeeld ook The Sting.

Nu kun je afvragen of dit verstandig is om voor zo bedrijf te doen in deze, omdat je al snel achter kunt lopen. Maar vaak zit hier wel een strategie achter, bij sommige producten past het soms ook eenmaal niet blijkbaar.

Het is namelijk een feit dat kleding het meest verkocht wordt op het internet, wat je waarschijnlijk wel kunt zien aan de groei van Zalando en andere kledingwinkels op het internet. Het komt mensen vaak goed uit om kleding op afstand te bestellen omdat ze geen tijd hebben echt te gaan shoppen in de stad.

In 2013 zullen er waarschijnlijk nog meer mogelijkheden voor kleding winkels waardoor het waarschijnlijk nog populairder wordt. Wat dacht je van al die virtuele paskamers? en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden waarschijnlijk in de toekomst die het online shoppen nog naar een hoger niveau gaan brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here