Goedkope kledingwinkels

0
24
blog placeholder

Primark

Primark is een Ierse kledingretailer die ook 4 winkels in Nederland heeft. Op dit moment is er zelfs een vijfde gepland in Eindhoven, deze zal in 2013 haar deuren openen (de exacte datum is nog niet bekend). De winkels van Primark zijn enorm druk bezocht en je vind hier leuke trendy kleding voor lage prijzen. Doordat de winkels zo druk bezocht zijn moet je er rekening mee houden dat het even kan duren alvorens een pashokje beschikbaar is. Let wel dat de kwaliteit van Primark iets minder is, waardoor de goedkope kleding niet erg lang mee zal gaan.

H&M

H&M oftewel Hennes & Mauritz is een Zweedse modeketen die begon in 1947 dankzij Erling Persson. Het is ontstaan nadat Erling het success van goedkope kledingwinkels in Amerika zag en dit fenomeen in Europa wilde introduceren. H&M heeft regelmatig een nieuwe collectie en de kwaliteit van de kleding is erg goed, zeker voor de prijs.

ZARA

Zara is een Spaanse modeketen die begonnen is in 1975 en onderdeel is van de grootste distributiegroep ter wereld. Zara is enorm populair over heel de wereld. Op de website van zara vind je overigens alle huidige aanbiedingen en wat er nieuw in de collectie te vinden is.

Goedkope Designer kleding

Wil je toch graag de bekende merken maar er niet teveel voor betalen, zoek dan eens een leuke outletwinkel. Zo heb je in Roermond bijvoorbeeld de ‘Designer Outlet Roermond’ waar zo wat alle bekende merken een winkel gevestigd hebben. Deze outlet winkels bieden de producten een stuk goedkoper aan dan in de reguliere winkels. Overigens is het ook nog eens een heel gezellig winkelcentrum met gelegenheden om te eten en drinken. Je vind dit outletcentrum op het volgende adres: Stadsweide 2 6041 TD Roermond
Online winkels

Zoek eens naar kortingscodes

Ook op internet vind je veel goedkope kledingwinkels, en de grotere webwinkels hebben vaak een mogelijkheid om een kortingscode in te geven. Door op google te zoeken op de naam van de winkel in combinatie met de term kortingscode vind je vaak enkele geldige kortingscodes. Voor Zalando zoek je bijvoorbeeld op ‘Zalando kortingscode’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here