Cadeautips voor vrouwen

0
30
blog placeholder

Daar voor vrouwen meestal te voor de hand liggende geschenken worden verkozen, geef ik vandaag wat cadeautips voor vrouwen mee. Elke dame houdt immers van een speciaal kado, of dit nu veel kost of niet. Het perfecte cadeau bestaat niet maar met een gepersonaliseerde gift kom je al heel ver. Zelf knutselen hoeft niet, vandaag zijn er op de markt al heel wat originele cadeaus te verkrijgen.

Cadeau voor de beauty

Trends volgen is haar hobby en ze ziet er dan ook steevast piekfijn uit. Haar garderobe houdt ze up-to-date en exclusieve stukken weert ze niet uit haar kast. Je kunt haar dus nooit betrappen op een stijlfout. Al deze accessoires moeten natuurlijk ook een plaatsje krijgen in huis. Uiteraard houdt ze er niet van haar juwelen willekeurig in een la te gooien. Haar favoriete sieraden bewaart ze het liefst in een juwelendoos. Kies voor een stevig houten exemplaar met extra vakken voor optimale organisatie. Om haar look te perfectioneren heeft ze natuurlijk een spiegel nodig. Kies voor multifunctionaliteit en selecteer een spiegel voorzien van een kapstokhaak of een accessoirehouder.

Cadeau voor de keukenprinses

Ze weet steevast de origineelste gerechten uit haar hoed te toveren. Recepten verzamelen en uitproberen is dan ook haar favoriete tijdverdrijf. Aangezien deze vrouw zoveel tijd in de keuken spendeert, is het een prima idee haar originele keukenaccessoires cadeau te doen. Haar favoriete groentes snijdt ze ongetwijfeld het liefst fijn op een professionele snijplank. Kies voor een exemplaar uit stevig hout zodat deze de scherpste messen kan verdragen. Een lekker gerecht is uiteraard niet compleet zonder de juiste kruiding. Geef haar een speelse kruidenhouder of een set mooie peper- en zoutvaatjes cadeau. Nu nog enkel een kitchen timer om de juiste gaartijden te respecteren.

Cadeau voor de boekenliefhebster

Een boekenwurm doe je plezier met boeken, boeken en nog eens boeken. Met een tripje naar de boekhandel kan je haar steevast verrassen. Het is natuurlijk leuk indien ze haar leesvoer ook op een speciale manier kan uitstallen. Dat nieuwe pronkstuk steekt ze namelijk niet in de kast, ze wil ernaar kijken. Met een origineel boekenrek trekt ze sowieso nog meer aandacht naar haar boeken. Opteer voor een ludiek stuk die haar favoriete genre in de verf zit, of selecteer een strak model dat haar minimalistische interieur onderschrijft. Boeken lezen hoeft niet altijd overdag te gebeuren. Met een klein leeslampje kan ze ook ’s nachts de leukste literaire avonturen beleven.

Cadeau voor de hedoniste

Het woord genot maakt deel uit van haar dagelijkse woordenschat. Een dagje naar de wellness, een lekker etentje op restaurant of een picknick in het park, met al deze dingen kan je haar steevast plezieren. Genieten hoeft niet altijd op verplaatsing te gebeuren, ook van je huis kan je een waar genotsoord maken. Na een rustige nacht onder een zachte dekbedovertrek, verras je haar met ontbijt op bed. Haasten hoeft niet want met een dubbelwandig koffieglas blijft verse koffie sowieso langer warm. Heeft ze liever iets sterks, dan kan je haar een authentieke Irish Coffee maken. Experimenteert ze liever zelf, dan kan ze zelf aan de slag met het receptenboekje bij de glazen.

Weet je het voor mannen ook even niet meer? Ontdek mijn cadeautips voor mannen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here