Waarom een WordPress website fantastisch is?

0
11
blog placeholder

• Gebruiksgemak
Wordpress is zeer eenvoudig te gebruiken en heeft een gebruiksvriendelijke interface. Het toevoegen van nieuwe pagina’s, blog post, foto’s, enz. kan snel en regelmatig gebeuren omdat de technologie zo eenvoudig is dat de tijd die besteed wordt aan de opmaak sterk verminderd is.

• Beheer jouw website vanaf elke computer
Wordpress is browser-based. Je kan inloggen vanaf elke computer met internetverbinding en jouw site beheren van op het even welke plaats.

• Geen HTML bewerken of FTP-Software nodig
Wordpress is een op zichzelf staand systeem en vereist geen HTML-editing software. Je kunt een nieuwe pagina of blog zelf aanmaken, zelf foto’s uploaden en bewerken. Ook documenten, fotoalbums en video-bestanden kun je gemakkelijk uploaden zonder dat je iets moet afweten van HTML of FTP-software.

• Het ontwerp van jouw website is 100% aanpasbaar
Wordpress fungeert als motor voor jouw website. Het uitzicht van jouw site en de sfeer die je wil uitstralen kun je 100 % zelf bepalen zodat jouw site een unieke ervaring kan zijn voor de bezoekers.

• Een blog is ingebouwd en klaar voor gebruik
Wordpress werd oorspronkelijk opgericht als een blogging platform. De mogelijkheid om te bloggen is ingebouwd en eenvoudig te integreren indien je dit wenst. Het opzetten van RSS en e-mail abonnement, het plaatsen van commentaren, is perfect mogelijk. Ze helpen om jouw bedrijf uit te breiden en jouw site dynamisch en interactief te maken. Op een WordPress website kun je een discussie openen met jouw bezoekers.

• Breid de functionaliteit van jouw site uit met plug-ins
Wil je een evenementenkalender, een video galerij, een Facebook fan box, en nog veel meer aan jouw site toevoegen? WordPress maakt dit mogelijk met plug-ins waarvan de meeste gratis zijn of redelijk laaggeprijsd.

• Een mooi en goed logo op jouw site is heel belangrijk!
Een goed logo maken voor op een site stimuleert de bezoeker om verder te surfen op de site. Normaal verlaat een bezoeker een site al na 3 seconden als het logo niet aantrekkelijk is. Een van de belangrijkste elementen voor succes is dus een mooi logo. Het moet uniek en eenvoudig zijn en een verwijzing geven naar de concrete inhoud van jouw site. Ontwikkel een eigen huisstijl en laat jouw logo steeds terugkomen in jouw post en blogs. Op die manieren maakt je het verschil met de doorsnee website.

Dankzij de flexibiliteit en de lage prijs, is WordPress is echt de meest fantastische site builder voor kleine bedrijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here