Hosting kan ook gratis!

0
7
blog placeholder

Al jaren biedt XLwebs.nl u gratis en betaalde webhosting aan in verschillende vormen: Basis, Medium en Professioneel! Inmiddels is onze service een vertrouwde waarde op de markt voor het aanbieden van hosting aan particulieren en bedrijven geworden. Naast gratis en betaalde hosting bieden we u gegarandeerd hulp binnen 24-uur, als u er even niet meer uitkomt! Zeker voor beginnende webmasters, die de kans zien om een begin te maken met hun eigen website, is dit ideaal.

Bij ons kunt u eenvoudig uw eigen domeinnaam kiezen, deze krijgt de vorm: uwkeuze.xlwebs.nl! Daarnaast is het mogelijk uw huidige domeinnaam te koppelen aan onze hosting, waardoor u gratis hosting heeft en enkel betaald voor uw domein.  Hebt u nog geen eigen domeinnaam, dan kan u deze goedkoop aanschaffen langs XLwebs.nl.  Kiest u voor een betalend pakket van XLwebs.nl, dan krijgt u er meteen een domeinnaam naar keuze bij!

Eenmaal gekozen voor onze service, wordt u niet verrast door de vervelende en vaak moeilijk uit te schakelen pop-ups voor bezoekers, waar u vaak wel mee te maken krijgt wanneer u kiest voor andere gratis hosting.

Via ons ticketsysteem kunt u eenvoudig en snel contact opnemen met een van onze medewerkers! Geen lange wachttijden, formulieren of moeilijke e-mails die u moet verwerken, maar met één klik op de knop hulp! Daarnaast vindt u veel vragen terug in onze FAQ.

Vindt u onze service ook zo fantastisch?  Deel het met uw vrienden langs ons refferal systeem.  Uiteraard niet voor niets.  Breng voldoende nieuwe actieve leden aan en ontvang leuke prijzen, upgrades, domeinnamen,…!

 

XLwebs.nl is de enige, die u niet opzadelt met vervelende reclame! Zelfs niet bij aanschaf van een gratis pakket!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here