Goede linkbuilding SEO expert is moeilijk te vinden

0
17
blog placeholder

Tegenwoordig noemen veel mensen zich een ‘SEO expert’. Dit is enerzijds een goede ontwikkeling voor echte experts, maar voor mensen die geen verstand hebben van SEO kan ik me voorstellen dat het enige verwarring oplevert. Want hoe onderscheid je nou het kaf van het koren? Daar gaan we het onder andere over hebben met dit artikel.

Een echte SEO expert levert kwaliteit

SEO is een vorm van marketing die veel aandacht vereist. Vraag daarom altijd nauwkeurig naar het stappen plan van de expert. Op deze manier weet u waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Kwaliteit moet voorop staan. Het kopen van 1,000 backlinks kan namelijk iedereen, daarom heeft het weinig tot geen toegevoegde waarde voor uw website op de lange termijn. Verder kenmerkt een SEO expert zich tot een goede communicatie. Let hier op wanneer u in contact komt met een persoon die de linkbuilding voor u gaat doen. Communicatie speelt namelijk een grote rol in het linkproces. Binnen het linkproces is dit heel belangrijk, omdat wanneer diegene links aan gaat vragen, hij of zij in contact komt met webmasters. Communicatie speelt hierbij een grote rol omdat het omgaan met mensen essentieel is om goede linkjes te genereren naar een website.

Linkbuilding door een SEO expert

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel in een SEO traject. Google beoordeelt een website namelijk op 3 gebieden:

  1. de tekstcomponent
  2. de technische component
  3. de populariteitscomponent

En bij de laatste component, de populariteitscomponent, die door linkbuilding wordt ingevuld, is het belangrijk om nauwkeurig te kijken wát de SEO expert precies doet. U moet zichzelf namelijk altijd afvragen, wat heb ik aan die link? Is de link wel relevant voor mijn website, of heb ik er niets aan. Wanneer u veel relevante linkjes naar uw website krijgt, zou uw website moeten gaan stijgen in Google. Hiervoor moeten uiteraard wel de tekstcomponent en de technische component in voldoende mate aanwezig zijn. Let hierbij op de content, die moet natuurlijk wel linkwaardig zijn. Wanneer u namelijk een slechte website hebt, zullen webmasters minder snel naar uw website linken. Er zijn op het internet veel artikelen te vinden over content marketing. U kunt zich hier op oriënteren, waardoor u op bepaald niveau kan meepraten met de expert. Het uitvoeren van een marketing traject moet u uiteraard overlaten aan de expert. U vraagt toch ook geen timmerman om een pizza? Dat laat u door een pizzeria doen. En zo is het ook met zoekmachine optimalisatie. Linkbuilding is erg belangrijk. Laat uw website optimaliseren door een SEO expert en koppel daar een linkbuilding campagne aan. Dat is de grootste valkuil die wij tegenkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here