Artikelpromotie

blog placeholder

Indien je een beetje thuis bent in het promoten van je website zul je er niet van versteld staan, het promoten van je website via artikelwebsites is makkelijk en kost je vrijwel niks, terwijl de opbrengst( een goede plaats binnen de zoekmachines) zeer goed mogelijk is.

Hoe werkt artikelpromotie ?

Er zijn nog steeds mensen die niet precies weten hoe artikelpromotie werkt, even een uitleg.
Het principe is vrij simpel, indien je een bepaald keywoord wilt promoten, dan begin je met een artikel te schrijven wat in het geheel in het teken staat van het onderwerp waarop je keywoord betrekking heeft.
Een klein voorbeeld, je hebt een website over verzekeringen, een onderdeel wat je promoten wilt is de autoverzekering, dan begin je gewoon met het schrijven van een artikel wat geheel in  het teken staat van autoverzekeringen, en in dit artikel plaats je het keywoord autoverzekeringen een paar keer met een verwijzing naar je eigen website.

Resultaten van artikelpromotie

Wat brengt mij nou al dat schrijfwerk op ?
Indien je de artikelen op de juiste manier schrijft, en op een paar artikelwebsits toevoegt zul je snel merken dat je website drukker bezocht wordt, en dat is toch wat we allemaal willen.
Let er wel op dat je steeds unieke artikelen schrijft en niet  steeds hetzelfde artikel overal toevoegt.
Een leuke website om artikels toe te voegen is Financiele artikelen .Wij wensen je veel succes en hopen dat je van dit artikel weer wat geleerd hebt, indien je nog vragen hebt kan je altijd in contact komen, ik zal je vragen graag beantwoorden.

Toevoegen op directorys

Momenteel kan je ook je website toevoegen aan onze directorys, dat is gewoon gratis promotie voor je website, voeg hem toe op www.tzl.be en begin met een goede promotie va je website

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here