Vliegtickets Malaga

blog placeholder

Vakantiehuis hemelvaartEen vliegticket Málaga; de ideale vakantie voor jong en oud!
Een vliegticket Málaga is dé ticket naar de ideale vakantie voor jong en oud! Uw vliegticket Málaga brengt u met slechts een kleine drie uur vliegen naar “de toegangspoort naar de Costa del Sol”. Málaga is één van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld. Dit heeft natuurlijk vooral te maken met de ronduit ideale zomers. Málaga kent gemiddeld namelijk zo’n 3000 zonuren per jaar. Bovendien spreekt Málaga zowel jong als oud aan.
Málaga heeft een bruisend nachtleven, waar iedereen die van stappen houdt zich ’s nachts compleet kan uitleven, om vervolgens de volgende dag heerlijk bij te komen op het strand. Dat kan met groot gemak, omdat het centrum direct grenst aan het strand!
En voornamelijk de uitzonderlijk lange boulevard langs het strand is een reden waarom het zo geschikt is voor mensen die slecht te been zijn, bijvoorbeeld ouderen en invaliden. Want met een rolstoel is alles via de boulevard met groot gemak te bereiken.

Een vliegticket Málaga; dé ticket voor cultuursnuivers!
Een vliegticket Málaga is niet alleen een ticket naar zon, zee en disco’s, maar het brengt je tevens naar een plek met een ontzettend rijke mix van cultuur! Málaga kent veel katholieke, Arabische en tegenwoordig zelfs Tibetaans boeddhistische invloeden, die het tot een prachtige mix van culturen maakt.

Katholieke invloeden
De beroemde kathedraal van Málaga is gebouwd in Renaissancestijl, met een barokke hoofdingang en ook barokke decoraties. Een lust voor het oog!

Tip voor een vakantiehuis hemelvaart!

Arabische invloeden
Alcazaba en Gibralfaro zijn vestingen uit de tijd van de Arabieren. Er is een paleis binnen de muren met een prachtige tuin en spectaculaire uitzichten. En in het oude stadscentrum van Málaga vindt  u het Baños Arabes, een Arabisch badhuis, waar je heerlijk kunt ontspannen.

Tibetaans boeddhistische invloeden
In 2003 werd in Benalmádena de grootste stoepa van Europa ingehuldigd. Een stoepa is een boeddhistisch monument dat staat voor vrede, welvaart en harmonie. In deze 33 meter hoge stoepa bevindt zich een meditatieruimte en een kamer dat gebruikt wordt voor exhibities over Tibetaans boeddhisme. Op loopafstand ligt het boeddhistische retraitedorp Karma Guen.

Geboortestad van Picasso
Naast de diverse invloeden uit verschillende religies, kent Málaga ook een rijke kunstgeschiedenis. Een vliegticket Málaga brengt je namelijk naar de geboortestad van Picasso. Middenin het stadscentrum vind je het Museo Picasso. Dit is een museum in het schitterende 16e-eeuwse Buenavistapaleis, en het heeft een verzameling van bijna 200 kunstwerken. Op steenworp afstand vindt u het geboortehuis van Picasso, dat tevens voor publiek geopend is.

De goedkoopste aanbiedingen voor een vliegticket Málaga
Er zijn altijd scherpe aanbiedingen te vinden voor een vliegticket Málaga. Maar het loont altijd de moeite om te kijken of er nog een scherp geprijsde last minute te vinden is. Want daarmee betaal je natuurlijk nog minder voor je vliegticket Málaga. Het is tevens verstandig om op uw vliegticket Málaga ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Dan ben je er namelijk van verzekerd dat het geld dat je voor je vliegticket Málaga hebt betaald niet kwijt bent, als de vakantie onverhoopt niet door kan gaan.
Voor een vliegticket Faro
Klik hier voor vakantie Nerja.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here