Vliegticket Cuba en jungletocht boeken

0
20
blog placeholder

Steeds meer mensen besluiten om een mooie reis te maken naar een exotisch land. Door globalisering en het goedkoper worden van vliegtickets Cuba is dit land in Midden-Amerika erg populair onder Europese en Nederlandse reizigers. Dit is niet voor niets want Cuba is een schitterend land waar veel te ontdekken valt. Een van de beste manier om van het land te genieten is het maken van een tocht door het regenwoud.

Jungle tocht door Cuba

Cuba kent vele mooie steden als Varadero en natuurlijk de hoofdstad Havana. Naast deze authentieke steden heeft Cuba een schitterende natuur met vele extremen. Het is een absolute aanrader om een jungletocht door Cuba te maken om zo op een avontuurlijke manier de natuur te ontdekken. De dorpjes die je vindt tijdens zulke tochten staan in groot contrast met de grote steden van het land. Tussen de bananenbomen en het regenwoud vindt je authentieke dorpjes met veelal houten gebouwen en weinig voorzieningen. De beste manier om de mooiste plekjes te kunnen zien is reizen met een gids. Deze gidsen weten vaak veel te vertellen over de plaatselijke flora en fauna. Cuba heeft namelijk een enorme diversiteit als het aankomt op planten en dieren. Door het warme maar vochtige klimaar hebben deze planten en dieren een ideale leefomgeving,

Vliegticket Cuba

Wanneer je besluit tot het maken van een tocht door de jungle moet je hiermee rekening houden bij het boeken van een vliegticket Cuba. Het is te overwegen om niet te landen in de hoofdstad Havana omdat dit niet de beste uitvalsbasis is voor een dergelijke tocht. Je kunt beter vliegtickets Cuba boeken naar bijvoorbeeld Holguin of Santiago de Cuba omdat  je vanaf daar met een jeep de jungle in kunt trekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here