Ontdek het authentieke Cuba

0
7
blog placeholder

Overnachten in Cuba

Je kunt op zeer diverse manieren overnachten wanneer je op vakantie in Cuba bent. Zo kon je bijvoorbeeld in een luxe hotel of resort verblijven. Voor degene die wat meer avontuur en cultuur willen kun je overnachten bij mensen thuis of oude koloniale gebouwen. Een andere manier om de nacht door de brengen in Cuba is in een bungalow of appartement aan het strand of in de bergen. Kijk van thuis alvast online welke accommodaties worden aangeraden en hoe andere reizigers hun verblijf daar hebben ervaren.


Goedkope vliegtickets Cuba

Wanneer je vliegtickets Cuba wilt aanschaffen doe je er verstandig aan dit op internet te doen. Door je tickets online te boeken kun je veel geld besparen. Zo kun je met behulp van vergelijkingssites de prijzen van de concurrerende aanbieders met elkaar vergelijken. Je bent er dan van verzekerd goedkope vliegtickets Cuba gemakkelijk te vinden.


Veiligheid Cuba

Hoewel er de laatste decennia vaak oproer in het land is geweest, is het land tegenwoordig niet onveilig om heen te reizen. De socialistische roots van het land zijn soms nog te merken. De Cubanen krijgen beetje bij beetje meer vrijheden. Daardoor neemt het toerisme in Cuba neemt toe wat de economie steeds meer ten goede komt. In de grote steden is er wel sprake van criminaliteit, maar dit is eigenlijk het geval in elke grote stad ter wereld.

Typisch Cuba

Cuba staat bekend om haar typische dorpjes en steden, sigaren, oude auto’s, muziek, tropische stranden en het communisme. Er is dus voor ieder wat te vinden in dit prachtige land. Twijfel daarom niet langer en boek nu je vliegticket Cuba!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here