Jupiler Pro League: het programma voor week 5

0
61
blog placeholder

Wat komt er volgende week in het voetbalnieuws?

Een nieuwe week vol met spectaculair voetbal zit er weer aan te komen. De Jupiler Pro League zal komend weekeinde haar 25e spelronde doormaken, de competitie is tot nu toe erg spannend geweest. Op dit moment staat Standard nog bovenaan met een verschil van 10 punten met de nummer twee, Anderlecht. Het zal dan ook nog even duren voordat de koploper is ingehaald. Het voetbalnieuws van deze week is nog even afwachten, hieronder vind je de wedstrijden die deze week gespeeld worden.

Wedstrijden in de Jupiler Pro League van deze week

Wedstrijden 8 Februari 2014
Kortrijk – Anderlecht
De nummer acht tegen de nummer 2, Kortrijk zal een thuisvoordeel hebben tijdens deze wedstrijd. Anderlecht mag helaas geen punten laten liggen mochten zij nog groot voorkomen in het voetbalnieuws dit jaar.

KV Oostende – Gent
Deze twee teams vallen in het midden van de competitiestand dit seizoen, Gent doet het beter dan KV Oostende. De aanval van Gent kan de doorslaggevende factor zijn tijdens deze wedstrijd, het zal zeker spannend worden.

OH Leuven – Mechelen
Het laatste voetbalnieuws over deze teams belooft helaas weinig, beide teams staan bijna onderaan in de competitie. Beide teams zullen de punten hard nodig hebben om niet helemaal onderaan te eindigen.

Lokeren – Sporting Charleroi
Nummer vijf tegen nummer twaalf, het ziet er naar uit dat Lokeren de overhand zal hebben tijdens deze wedstrijd. Vooral de speelwijze van Lokeren in de laatste wedstrijden is van hoge klasse.

Mons –Lierse
De lijstsluiter tegen de nummer veertien. Deze wedstrijd zal spannend zijn voor Mons, welke veel punten nodig heeft om niet de lijstsluiter te blijven tot aan het eind van het seizoen. De club heeft tot nu toe slechts 13 punten behaald, en loopt 11 punten achter op de nummer vijftien, dramatisch voetbalnieuws dus.

Cercle Brugge – Waasland-Beveren
Cercle Brugge heeft een matig seizoen achter de rug, maar Waasland-Beveren zal geen grote tegenstander zijn. Waasland staat een-na-laatste op de lijst, de club heeft een slecht seizoen achter de rug.

Wedstrijden 9 Februari 2014
Standard Liège – Zulte-Waregem
Standard doet het goed dit seizoen en staat al een tijd lang op de eerste plaats. Zulte-Waregem staat op dit moment vierde, en heeft het oog op de top 3 dit seizoen. Het is voor Standard niet noodzakelijk om te winnen, toch zal winst in deze wedstrijd meer voorsprong kunnen geven op de andere teams.

Genk – Club Brugge
De laatste wedstrijd van het weekend, en een van de belangrijke wedstrijden die gespeeld worden. Genk kan alle punten gebruiken, de club staat op de zesde positie. Club Brugge doet het dit seizoen aanzienlijk beter, zij staan inmiddels derde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here