3 Handige platte buik tips

0
23
blog placeholder

1) Buikspieroefeningen of duursport?

Het wordt weer bijna lente en zomer en je bent van plan weer te gaan trainen of werken aan een platte buik. Je kunt dan buikspieroefeningen gaan doen. Denk er wel aan dat door middel van buikspieroefeningen je buikspieren groter en gespierder worden. Om je buikspieren zit vaak nog wel een vetlaag. Deze train je niet weg door buikspieroefeningen te doen. Om deze vetlaag te verkleinen is het belangrijk dat je ook aan een duursport doet. Je krijgt bijvoorbeeld een platte buik door zwemmen, hardlopen, fietsen of het beoefenen van een andere duursport. wanneer je buikspieroefeningen doet en je besteedt ook tijd aan een duursport zul je sneller resultaat zien.

2) Eet minder tijdens je avond maaltijd

Wanneer je veel eet tijdens het diner heeft dit een negatief effect op je vet verlies. Dit komt omdat we na het eten meestal niet meer erg actief zijn.
Het is dan ook belangrijk dat je niet teveel eet voordat je naar bed gaat. Het is niet helemaal waar dat je dan helemaal niks meer verbrand, maar je verbrand zeker veel minder dan wanneer je gewoon nog wakker en actief bent. Om dit te stimuleren kun je bijvoorbeeld een iets grotere lunch nemen of je snackt wat tussen de lunch en het avond eten. Neem bijvoorbeeld als tussendoortje een appel of een banaan. Dan zul je s’avonds ook minder honger hebben. Deze hebben niet alleen een positief effect op je eetlust, maar bevatten natuurlijk ook nog vele andere gezonde voedingsstoffen.

3) Geloof niet in een wonderpil

Op de markt zijn veel verschillende pillen die aangeven dat ze helpen bij het afvallen. Je kunt niet afvallen door alleen maar pillen te nemen. Elke pil is verschillend en heeft een andere werking Zo zijn er bijvoorbeeld pillen die je honger gevoel wegnemen. Hierdoor ga je minder eten en zul je misschien wat gewicht verliezen. Alleen wanneer je minder eet krijg je dus ook minder belangrijke voedingsstoffen binnen. Verder zul je dan altijd afhankelijk zijn van die pillen. Afval pillen zijn veelal gemaakt voor commerciële  doeleinden en kosten vaak veel geld. Er op letten wat je eet en meer bewegen is gratis en helpt meer dan het nemen van pillen.

Veel succes met het krijgen van een platte buik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here