Printermarktplaats met 100% focus op printer hardware !

0
24
blog placeholder

De printermarkt is ondanks de crisis volop in beweging en de vraag naar dienstverlening is groot. Simpel printen groeit steeds vaker uit tot enterprise content management en business proces management, waarbij natuurlijk fabrikanten, distributeurs en handelaren, maar ook de consumenten een belangrijke rol spelen.

Het is de eerste website die zich volledig richt op advertenties binnen deze immens grote markt, waar zeer zeker Xerox als absolute specialist een marktleidende rol speelt.

Momenteel hebben gebruikers keuze uit de volgende merken: Aficio, Brother, Canon, Epson, Kyocera, Lexmark, Nashuatec, Océ (Canon), Olivetti, Panasonic, Ricoh, Samsung, Sharp, Toshiba, Xanté en Xerox.

Elke fabrikant wordt beknopt beschreven, zo weet de gebruiker met wie hij te maken heeft, en wat deze fabrikant produceert. Ook wordt in de rubriek vermeld waarvoor de hardware geschikt is.

Het team van printerhardware.nl houdt de printerwereld goed in de gaten en stelt de gebruikers binnenkort naast het unieke platform ook nog een blog ter beschikking. Consumenten kunnen via deze blog een hoop informatie verkrijgen en in de nadere toekomst zelfs troubleshooten.

Gebruikers kunnen hun advertenties overzichtelijk en eenvoudig beheren via hun eigen account. Hier kan de koper of verkoper direct zien hoe vaak de advertentie bekeken is, contact opnemen, of de advertentie kosteloos wijzigen, zelfs naar boven plaatsen. Ook is het team van Printerhardware.nl continue bezig met de uitbreiding van de website- en sociale media functionaliteiten. Plaatsingen op het platform worden bijvoorbeeld automatisch doorgezet op Twitter en zichtbaar binnen Facebook.Ook is er voor distributeurs en handelaren genoeg ruimte voor extra advertentie plekken.


Om veilig handelen en adverteren te waarborgen, wordt er gebruik gemaakt van Paypal en iDeal.

Klik hier om een kijkje te nemen op de nieuwe marktplaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here