Lingerie .

0
53
blog placeholder

De shop liep goed en de verkoop was redelijk , natuurlijk was er veel meer uit te halen en per maand zou de omzet veel hoger kunnen zijn . Aangezien er een eigen inkoop was bleek dit veel romslomp met zich mee te brengen plus  ruimte gebrek , en de snelle mode wisseling . De interesse naar de shop verwaterde iets maar toch stroomden de bestellingen binnen , maar wat eerst hoogste prioriteit was bleek niet niet meer zo bijzonder te zijn .

Er miste iets het contact met de klanten was er niet, en lingerie is iets wat vrouwen anoniem willen doen dus om iets op te bouwen was hier er duidelijk niet bij . Maar ondanks alles stroomden de bestellingen binnen ook complimenten over de website bleven niet uit , met andere woorden was er een goudmijntje aangeboord . En toch bleef het ongenoegen de inkoop liep op en de lingerie handel stond nagenoeg overal in de weg .De interesse verdween geruisloos , zo ontstond  er een nieuw plan en idee deze werd in uitvoering gebracht met inmiddels al vele leden en  ruim een halfjaar  online .

Nu waren de vermoedens dat de lingerie web winkel wel in de vergetelheid zou komen te staan , maar niet was minder waar  op de voorkant van de webwinkel stond duidelijk aangegeven dat de shop zou gaan stoppen per 1 mei , schijnbaar is en was dit niet duidelijk genoeg want weer kwamen bestellingen binnen .
Uiteindelijk is een eigen inkoop niet te doen te veel geld gaat er in zitten plus moet er een speciale berg ruimte zijn om de goederen veilig in op te ruimen  , een uitkomst is dropshipping .Dropshipping is een groothandel die kleinere prijzen verkoop vraagt voor hun lingerie  , om hier gebruik van te  kunnen  maken moet men zich eerst aanmelden bij de dropshipper . Als de goedkeuring binnen is van de dropshipper kan men bestellingen vanuit de dropshipping naar eigen site geplaatst worden (Tekst, Fotos ) de prijzen worden door de webshop eigenaar zelf bepaald ….. Stel bij de dropshipper is een setje 10,00 dan vraagt de  webshop eigenaar 24,95  op zijn website …de klant besteld en betaald met ideal  …. webshop eigenaar besteld bij dropshipper bestelling voor de klant met adres gegevens en betaald gelijk met het geld van de klant  ….. dropshipper verzend pakket naar de klant  … webshop eigenaar heeft 14,95 verdiend en verder er geen werk er van (plus geen inkoop) .Natuurlijk dient men wel een goed bezochte webshop te hebben en als dit het geval is dan zou men veel van huis uit veel bij kunnen gaan verdienen met lingerie  .Overigens kwam er gisteren al weer een bestelling binnen via de onderstaande webwinkel ,ondanks de tekst die op homepage vermeld staat  maar de bestelde goederen waren  helaas al weg .

http://www.chiquelefreak.nl                chiquelefreak.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here