iPad hoesjes, de plus voor jouw iPad

0
9
blog placeholder

Ipad hoes kopen.

Ipad hoesjes komen in alle vormen en kleuren voor. Het bekendste is waarschijnlijk de ipadsmart cover van Apple zelf al kost deze redelijk veel geld voor wat het eigenlijk is.

Tegenwoordig kan je veel goedkopere versies vinden op het internet. De smart cover kan je wel voor verschillende doelen gebruiken. In eerste plaats is het een steun voor  je ipadzodat je deze mooi recht op kan zetten en je gemakkelijk kan aflezen voor in de keuken als je een gerecht wil klaar maken aan de hand van een recept. Met de bijhorende app tover je de ipad in een hand omdraai om tot een grote keukentimer.

De vele functies.

Door de magnetische sluiting die op de smart  cover zit kan je heel simpel de ipad in slaapstand zetten door het hoesje dicht te klappen, dit bespaart natuurlijk weer op de batterij als u de ipad even niet meer nodig hebt. Als je de ipad vervolgens weer open klapt springt hij vanzelf weer op en kan u verder daar waar u gebleven was. De magneet zorgt ook dat de klep niet ongevraagd open valt en er vanalles verkeerd loopt. Op de ipad zelf ziet u geen magneet die zit mooi ingewerkt in de zwarte rand van het scherm.

U kan de ipad ook half schuin leggen zodat u makkelijk kan  typen. De ipad hoes heeft ook een magnetisch scharnier punt zodat u de cover niet hoeft ergens rond te binden of plooien.

Accesoires.

Deze covers en andere accessoires kan je verkrijgen bij ipadtoebehoren.be. Je kan de covers in verschillende kleuren: blauw, roze, groen, wit en zwart. Ook voor de ipad mini hebben wij smart covers en hard case covers. Het is ook echt een mode trend geworden om je ipad in een mooi jasje te steken, felle kleuren of gewoon stijlvol zwart. De covers is gemaakt van een stevige kunststof die u gemakkelijk kan afwassen als iets gemorst hebt of de cover gewoon vuil is.

iPad hoesjes, de plus voor jouw iPad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here