De nieuwe manier van planten kopen

0
18
blog placeholder

De nieuwe manier van planten kopen

Planten kopen via het internet? Uuuuh, je leest het goed! Voor veel mensen is tuinplanten kopen via een webwinkel onbekend en voor sommige zelfs bij voorbaat een onmogelijke optie, maar mag deze conclusie wel meteen zo resoluut genomen worden? Het antwoord daarop in: Nee! De laatste jaren is het kopen van planten via internet steeds populairder geworden. De manier waarop dit gebeurd, varieert echter enorm per webshop. Een voorbeeld van een succesvolle tuinplanten webwinkel is Plant & Grow. In dit artikel nemen we dan ook deze webshop als voorbeeld om het een en ander te verduidelijken.

Het assortiment aan tuinplanten van deze webwinkel bestaat uit vaste planten, bodembedekkers, haagplanten, sierheesters, siergrassen, klimplanten en fruitbomen. Al deze tuinplanten worden rechtstreeks vanaf de kwekerij geleverd. Hierdoor bent u als klant verzekerd van topkwaliteit planten! Per plant wordt in de webshop een uitgebreide plantomschrijving (met planteigenschappen) gegeven met duidelijke en realistische (product)foto’s. Hierbij kan gedacht worden aan de hoogte van de tuinplant (met foto: what you see is what you get), de uiteindelijk hoogte, bloemkleur, bloeimaanden, bladkleur, standplaats, grondsoort, potmaat, toepassing, snoeitips, combinatiemogelijkheden en ga zo maar door. Oftewel, zelfs de ‘tuinman zonder groene vingers’ kan tot de perfect tuinplant(en) komen voor in de tuin, dankzij de uitgebreide productomschrijvingen. Om de (potentiële) klant van dienst te kunnen zijn, kan er in de webshop van Plant & Grow gebruik worden gemaakt van een uitgebreide zoekfunctie waar al deze planteigenschappen in zijn opgenomen. Hierdoor wordt het kiezen van de juiste plant(en) een stuk gemakkelijker gemaakt waardoor vele uren zoekwerk kan worden bespaard.

Wanneer men via de webshop tuinplanten besteld, worden deze binnen enkele werkdagen aan huis geleverd. Het verpakken van de planten gebeurd op een zorgvuldige manier om kwaliteitsverlies aan de tuinplanten te voorkomen. Zo bent u als klant verzekerd van topkwaliteit tuinplanten met de kwaliteit van de kweker!

Online planten kopen via het internet is zo gek nog niet. Gezien de scherpe prijzen, de perfecte informatievoorziening per plant en de snelle levering, maakt het online kopen van tuinplanten nu wel erg aantrekkelijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here