Galopperen.nl alles over paardenspullen, paardensport en benodigdheden voor jouw paard!

blog placeholder

Het perfecte deken voor jouw paard

De juiste keuze van een paardendeken is van veel zaken afhankelijk en is onmisbaar als je jouw paard wilt beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals wind, regen, kou of insecten. Zo zijn er onder andere regen-, winter-, vliegen- en uitrijdekens. Door sommige dekens kun je combineren (regen en onderdekens) kun je niet alleen op het aantal, maar ook op de kosten besparen. Afhankelijk van je voorkeur bepaald je welke kwaliteit, dikte en materiaal je wilt. Een goede deken is niet te klein of te groot, waardoor je schuurplekken voorkomt.

 

Blessure vrij rijden

De benen van jouw paard zijn een kostbaar bezit, het is dan ook noodzaak om deze goed te beschermen tijdens het trainen, rijden, wedstrijden of transport om blessures te voorkomen. Hiervoor zijn een tal van mogelijkheden zoals peesbeschermers, strijklappen of springschoenen. Op Galopperen.nl vind je alle informatie en tips en tricks voor het gebruik ervan.

 

Het begint met een goed zadel

Ben je toe aan een nieuw zadel, omdat hij versleten is of omdat jouw paard in bouw verandert? Het aantal aanbieders van zadels is enorm en ontzettend gevarieerd. Naast kleur en materiaal, heb je keuze uit dressuur-, spring of veelzijdigheidzadel, zadels met wrongen of met een extra diepe zit. Kortom helemaal naar jou wens, oriënteer je goed voor je een zadel aanschaft en laat hem aanmeten bij jouw paard. Wil je  ervoor zorgen dat je het juiste zadel kiest? Kijk dan voor alle informatie over jou toekomstige zadel op galopperen.nl.

 

Houd de touwtjes in handen

Dankzij het hoofdstel kun je communiceren met jouw paard, de teugels vertalen jou hulpen naar het bit. Een hoofdstel heeft al een geruime tijd meer dan alleen een praktische functie. Dankzij de neusriem en frontriem kun je eindeloos variëren in stijlen en helemaal de blits maken op stal of wedstrijd. Op Galopperen.nl komen, naast complete hoofdstellen, ook al deze accessoires aan bod om zo een goede keuze maken wat je wel en niet nodig hebt voor jouw paard.
Kortom, op Galopperen.nl kun jij alles vinden over de laatste trends, nieuwste spullen en tips en tricks in de paardensport.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here