Zelf haarmasker maken – Dé oplossing voor droog, pluizig en dof haar.

0
21
blog placeholder

Het verzorgen van je haar is ontzettend belangrijk. Iedere dag moet het op boxen tegen beschadigende factoren en een reguliere wasbeurt is qua verzorging dan niet voldoende. Heb jij last van droog en beschadigd haar, pluizige lokken of een vervaagde kleur? Mijn gouden tip? Zelf een haarmasker maken! (vind hier 3 super recepten om zelf een haarmasker te maken)

Haarmasker maken van producten uit de keuken

De haarmaskers van de drogist ken je waarschijnlijk al, maar wist je dat je deze ook gewoon zelf kunt maken? Met simpele producten uit de keuken stel je gemakkelijk je eigen haarmasker samen en dat is helemaal niet moeilijk. Je gebruikt bijvoorbeeld ingrediënten zoals honing, olijfolie, banaan, avocado en ei. Het voordeel van deze producten is dat ze ontzettend veel vitamines en mineralen bevatten die goed zijn voor je haar. Bovendien bevatten ze geen kunstmatige ingrediënten en dat helpt je haar mooi en gezond te houden.

Bescherm je haar tegen föhnen en stijlen

Zoals je wellicht wel weet, zijn föhnen, krullen en stijltangen vaak de boosdoeners voor droog, beschadigd en dof haar. Deze hitte apparaten drogen je haar snel uit en dat kan vervelende gevolgen hebben. Maak jij veel gebruik van deze apparaten? Dan is het voor jou nog belangrijker je haar goed te verzorgen! Wekelijks een haarmasker maken van natuurlijke producten zal de eventuele schade sneller herstellen en er voor zorgen dat je haar minder snel lijdt.

Aan de slag!

Heb jij na het lezen van dit bericht onwaarschijnlijk veel zin om zelf een haarmasker te maken of kan jouw haar wel wat extra verzorging gebruiken? Dan wil je natuurlijk weten welke producten je door elkaar moet mengen om tot dit gezonde haarmasker te komen. Gebruik de link bovenaan dit bericht om te kijken welke haarmaskers jij allemaal kunt maken. Ga zelf een haarmasker maken en geef je haar die welverdiende boost. Waneer je dit wekelijks blijft herhalen zal je haar in een mum van tijd mooier zijn dan ooit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here