Groene smoothies: niet te stoppen!

0
4
blog placeholder

Een groene smoothie cursus biedt uitkomst als je nog nieuw bent met deze drankjes. Je leert dan precies wat je wel en niet moet doen voor het perfecte resultaat. Je leert welke ingrediënten goed samengaan en welke het gezondst zijn. Bovendien staat zo’n cursus vaak bomvol recepten. Ik vond zelf de meeste recepten in de cursus van Hollywoodsmoothies.nl. Je hebt ook nog eens flink wat variatie in de recepten, dus je hebt lekker veel verschillende smaken.

Groene smoothie recepten bestaan, zoals je misschien al kunt raden uit de naam, uit alleen maar gezonde groene ingrediënten, zoals groenten, fruit, kruiden en specerijen. In de juiste combinaties kun je zelf thuis met deze ingrediënten in een handomdraai de lekkerste drankjes maken die ook nog eens vol met gezonde stoffen zitten. Maar dan moet je natuurlijk wel weten wat je doet.
 
Wist je dat in Hollywood deze heerlijke groene smoothies niet aan te slepen zijn? Ze zijn namelijk, naast heel gezond en lekker, makkelijk te maken en heel snel klaar. En wat Hollywood minder zal uitmaken, maar voor ons wel heel fijn is, is dat deze groene smoothies ook nog eens niet duur zijn. Wel zo fijn voor de portemonnee dus.

Ook in Nederland zien we steeds vaker mensen, bekend en onbekend, lopen met deze drankjes. Deze mensen hebben allemaal één ding gemeen: ze zorgen graag goed voor zichzelf.

Wil je groene smoothies maken? Pak een blender, eventueel een mes en de ingrediënten die jij lekker vindt, en je kunt aan de slag! Zo simpel is het! En als je niet weet hoe je het moet aanpakken, kijk dan op internet of pak het helemaal goed aan en bestel zo’n groene smoothie cursus!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here