Babymassage Barendrecht

0
52
blog placeholder

Massage.
Als de baby zes weken oud is kan er een begin gemaakt worden met babymassage. Het is een leuke en prettige manier om in een vertrouwde omgeving contact te leggen met uw kind. Aan het einde van de les krijgt u een hand-out mee waarin u het geleerde kunt nalezen en u zo thuis verder aan de slag kunt gaan met babymassage.

Lessen
De lessen starten om 10.00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. Bezoekers krijgen koffie of thee. Ook het gebruik van olie bij de massage is bij de prijs inbegrepen. Het is ook mogelijk om bij de bezoekers thuis babymassagetechnieken aan te leren. Dit kan op een tijdstip dat hen het beste uitkomt.

Prijzen
De lessen zijn los te volgen, maar Babymassage Barendrecht raadt aan om alle drie de lessen te volgen, omdat u met het masseren van uw baby steeds een stapje verder gaat. Totaalprijs van drie lessen: € 50,-. De lessen kosten los € 17,50. Verschillende zorgverzekeraars vergoeden babymassage. Men dient hier zelf op te letten.

Aanmelden
Inschrijven voor de cursus babymassage kan via info@babymassageridderkerk.nl. In principe worden de lessen iedere vrijdagochtend gegeven. Speciaal voor mensen die op een doordeweekse dag niet kunnen, is er zo nu en dan op zaterdagochtend een cursus babymassage. Graag bij het aanmelden even de datum noemen waar uw voorkeur naar uitgaat. In onderling overleg zal dan gekeken worden wat de mogelijkheden zijn. Babymassage Barendrecht is ook actief in Ridderkerk, Zwijndrecht, Rotterdam en omstreken.

Cadeaubon
Babymassage Barendrecht heeft cadeaubonnen tot haar beschikking om bijvoorbeeld te geven aan collega’s, dochters of vriendinnen. Maar ook vaders, opa’s en oma’s kunnen op deze wijze kennismaken met babymassage. Men kan er voor kiezen om één of meerdere cursuslessen cadeau te geven.

Tot ziens bij onze Babymassagecursus! Meer informatie: www.babymassageridderkerk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here