10 KG Afvallen met het koolsoepdieet!

0
7
blog placeholder

Wat is het koolsoepdieet?

Dit dieet bestaat, ondanks de naam, niet alleen uit koolsoep. Gelukkig zijn groente, fruit ook onderdeel ervan. Zelfs vis en bijvoorbeeld pasta zijn toegestaan. Het idee van het dieet is dat je de consumptie van bepaalde voedingsmiddelen matigt, terwijl je onbeperkt mag eten van het onschuldige koolsoep.

Waarom dit dieet?

Het fijne van het koolsoepdieet is dat het heel makkelijk is. Bij sommige diëten moet je allerlei ingewikkelde maaltijden bereiden, of je aan bepaalde hoeveelheden houden. Koolsoep is niet alleen heel lekker, het stimuleert je lichaam ook nog eens af te vallen. Officieel duurt het dieet een week, dan zijn er een aantal regels aan verbonden. Maar er zijn veel mensen die niet de officiële versie hanteren. Je kan ook gewoon een tijdje veel soep eten om de honger te stillen. Ook dan zal je snel afvallen.
De reden dat soep zo gezond is, is omdat het weinig calorieën bevat, maar je er wel genoeg voedingsstoffen mee binnenkrijgt. Als klap op de vuurpijl vult het ook nog eens de maag. Een aanrader dus!

Hoe snel val je er mee af?

Met het koolsoepdieet kan je in een week een paar kilo afvallen. Maar als je het op de manier doet zoals boven beschreven, kan je het langer volhouden en dus meer afvallen. Op die manier kan je er in een maand à twee maanden makkelijk 10 KG afvallen. Dat werkt het best als je ondertussen ook meer beweegt. Dan krijg je niet alleen minder calorieën binnen, maar verbrandt je er tegelijkertijd ook meer. Dan gaat het afvallen pas echt hard.

Afvallen met koolsoep is natuurlijk niet de enige manier om af te vallen. Er zijn nog veel meer manieren om af te vallen. Probeer veel, totdat je iets vind wat jij prettig vindt. Dat gaat het afslanken nog sneller ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here