Zo shop je online voordeliger

0
4
blog placeholder

Maak gebruik van vergelijking websites

De eerste tip om online goedkoper te shoppen is dat je gebruik kunt maken van een prijs vergelijking website. Er zijn vele prijs vergelijking websites zoals beslist.nl. Op zo’n vergelijking site zijn alle prijzen van de webwinkels van een bepaald artikel terug te vinden . Zo kun jij in een oog opslag zien welke aanbieder het meest voordelig is. Als je bijvoorbeeld opzoek bent naar een Ipod toets je dit in zodat je direct weet waar een leuke aanbieding of een scherpe prijs is. Op deze manier kan je op een simpele manier geld besparen, veel mensen laten hier nog geld liggen dus wees gewaarschuwd.

Let op sale pagina’s

Dit klinkt misschien als een voor de hand liggende tip, toch maakt nog niet iedereen er gebruik van. Als je namelijk in een gewone winkel komt zal er niet altijd een rek met artikelen zijn die afgeprijsd zijn. Op webshops is dit wel bijna altijd het geval, de meeste webwinkels hebben namelijk een zogenaamde sale of outlet pagina waar afgeprijsde artikelen gekocht kunnen worden. De kortingen op zo’n pagina kunnen wel oplopen tot 70% dat is dus stukken goedkoper.

 

Zorg dat je een kortingscode hebt

Tot slot hebben wij als laatste tip voor jou; maak gebruik van een kortingscode. Veel webwinkels hebben de mogelijkheid om tijdens het afrekenproces  een kortingscode in te vullen. Met een actiecode kun jij ook flinke kortingen krijgen. Voordat je gaat afrekenen is het daarom verstandig om eerst opzoek te gaan naar een  werkende kortingscode.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Als je graag bij een bepaalde webshop je aankopen doet is het verstandig om je aan te melden op de nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief word je namelijk automatisch op de hoogte gebracht van leuke aanbiedingen en nieuwe items in de collectie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here