Goud dieven in films, realistisch?

0
73
blog placeholder

Het is niet nodig om je zorgen te maken over de veiligheid van je goud en zilver. De voorzorgsmaatregelen die worden gehanteerd zijn erg strikt. Bovendien worden edelmetalen voor hun complete vervangingswaarde verzekerd. De verzekeraars zijn vaak gespecialiseerd op dit gebied. Ook worden de opgeslagen goederen in een gouden safe regelmatig gecontroleerd door bijvoorbeeld een accountantskantoor. Vergeleken met andere vormen van opslag zijn er verschillende voordelen als je gebruik maakt van een gouden safe.
 

Goud en zilveren safes over het algemeen veilig 

Ten eerste is een gouden safe veilig en betrouwbaar. Bovendien kun je er ook zeker van zijn dat je goud inderdaad fysiek aanwezig is in de safe. Dat wordt dan ook gecontroleerd door een derde partij. Je krijgt als klant dan een rapport daarvan. In een gouden safe is je goud en zilver zo goed verzekerd dat het zelfs bij een natuurramp of terroristische aanslag wordt vervangen. Tevens wordt je goud beschermd tegen een mogelijke faillissement van het gouden safe bedrijf en eventuele confiscatie door bijvoorbeeld overheidsinstanties. Dit soort zekerstelling zal niemand persoonlijk kunnen krijgen.

Transparantie is ook een belangrijk aspect bij het gebruiken van de diensten om je goud en zilver op te slaan. Een procedure die door de betrokken autoriteiten wordt gecontroleerd zal deze transparantie waarborgen. Verder is flexibiliteit ook van groot belang. Je wilt natuurlijk dat het mogelijk is om wanneer je dat wenst je goud op te halen of te verkopen.

Bij een gouden safe wordt er ook veel aandacht besteed aan discretie. De werknemers bij zo’n bedrijf hebben allemaal een verklaring omtrent gedrag. Ze gaan ook heel zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van de klanten die hun goud en zilver bij hen komt bewaren. Vooral gevoelige informatie wordt heel discreet behandeld. Volgens de wet mogen deze gegevens ook nooit met anderen worden gedeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here