Autoverzekering vergelijken

blog placeholder

Nut van vergelijken

Het vergelijken van een autoverzekering kan leiden tot flinke besparingen op uw maandelijkse autokosten. Het is daarom altijd zinvol om uw verzekering te vergelijken. Vrijwel alle vergelijkers zijn kosteloos en geven een heldere eerste blik. Na het vergelijken is het aan te raden om goed te kijken naar je huidige voorwaarden (wat is gedekt en wat niet) en naar de voorwaarden van de eventuele nieuwe verzekeraar.

Momenteel zijn de volgende vergelijkers populair:

Independer

Independer is de grootste en meest bekende vergelijker. Independer biedt tevens aan om direct bij via Independer de verzekering af te sluiten. Ze zijn daarom ook tevens een tussenpersoon.

Premie.nl

Premie.nl is een onafhankelijke vergelijker en biedt zelf geen verzekeringen aan. Je klikt via de vergelijk module direct door naar de website van de verzekeraar om vervolgens bij de verzekeraar zelf een verzekering af te sluiten.

Verzekeringssite.nl

Deze site is net als Premie.nl een onafhankelijke vergelijker met een iets andere module. Ook hier kun je uitstekend verzekeringen vergelijken.

Informatieve sites

Naast de grote vergelijkers zijn er ook een hoop sites die vergelijkingen aanbieden van bovenstaande providers en daar zelf nog een informatieve website omheen hebben gebouwd. U kunt hier vaak terecht met vragen rondom de vergelijking of andere gerelateerde zaken. Een mooi voorbeeld van dit soort sites is autoverzekeringen.nu.

Welke informatie heb je nodig?

Maximaal aantal kilometers
Hoeveel kilomter je per jaar rijdt heeft weer invloed op de hoogte van je premie. Daarom wordt bij vrijwel elke vergelijking gevraagd hoeveel kilomters je rijdt.

Schadevrije jaren
Afhankelijk van het aantal jaren dat je hebt weten op te bouwen kan dit element weer zorgen voor wat extra kortingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here