Unlock je Samsung Galaxy smartphone en verhoog de waarde – verwijder de simlock zelf!

0
10
blog placeholder

Samsung telefoons unlocken

Een nieuw gekochte Samsung telefoon is in de meeste gevallen voorzien van een simlock. Deze beperking zorgt ervoor dat de telefoon uitsluitend bruikbaar is met het netwerk waarbij de telefoon aangeschaft is. Een Samsung telefoon die aangeschaft is met een simkaart van Vodafone is dus niet bruikbaar met een simkaart van T-mobile en andersom.

Wil je nu je telefoon doorverkopen, dan kan deze blokkering een grote waardevermindering ten gevolgen hebben. De telefoon is immers niet voor iedereen bruikbaar en daarnaast is overstappen naar een andere provider lastiger. Zo kan de nieuwe eigenaar niet met ieder netwerk zomaar gaan bellen en zal deze dus eerst stappen moeten nemen om de telefoon te kunnen gaan gebruiken.

Unlock is waardevermeerdering

Gelukkig is er een oplossing: maak je Samsung telefoon simlock-vrij! Het uitvoeren van een unlock zorgt ervoor dat de telefoon in één keer voortaan bruikbaar is met ieder netwerk. Een simlock is, anders dan velen denken, simpelweg een softwarematige aanpassing in de telefoon. De telefoon hoeft niet uit elkaar gehaald te worden en er zullen geen ingrijpende aanpassingen aan het toestel utgevoerd worden. Lees hier alles over het (zelf) unlocken van je Samsung: Samsung unlocken. Na de unlock zal de telefoon voortaan met iedere provider overweg kunnen.

Unlocken: zelf doen of laten doen?

Benieuwd hoe je de unlock kunt uitvoeren? Lees op onderstaande website alles over het unlocken van je Samsung telefoon. Je kunt de simlock in veel gevallen zelfs zelf verwijderen! Het uitvoeren van de simlock vergt namelijk vrijwel geen technische kennis en is in veel gevallen binnen een aantal minuten uit te voeren.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees verder op onderstaande link. Hier lees je alles over de voor- en nadelen van een unlock, hoe een unlock uit te voeren is en waarop te letten bij het (laten) unlocken van je samsung telefoon.

Lees verder op: unlock Samsung . nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here