Sim only abonnementen!

0
12
blog placeholder

Maandelijks goedkoper uit met een sim only abonnement

Wil je ook besparen op je telefoonrekening? Stap dan over op een sim only abonnement. Met een sim only abonnement ben je maandelijks velen malen voordeliger uit dan met een normaal telefoon abonnement. Er zijn meerdere aanbieders van sim only abonnementen. Het is verstandig om voor dat je besluit over te stappen van een normaal telefoon abonnement naar een sim only abonnement de diverse sim only aanbieders te vergelijken. Met het vergelijken van de verschillende aanbieders kun je zelf zien waar je de goedkoopste sim only met internet kan bestellen. Het is een must om bij een sim only abonnement al de beschikking te hebben over een bruikbare smartphone of andere mobiele telefoon, want bij een sim only abonnement sluit je alleen de bundels af en krijg je geen nieuw toestel bij het afsluiten, zoals wel gewoonlijk is bij een normaal mobiel abonnement.

 

Sim only abonnement onbeperkt

De laatste tijd wordt er een trend waargenomen op abonnement gebied. De trend die waargenomen wordt is de opkomst van sim only abonnementen waarmee je onbeperkt kunt bellen, sms’en en internetten. Deze trend is een vervolg op de al vaker aangeboden sim only onbeperkt internet abonnementen. Doordat er steeds meer gebruikers zijn op het mobiele netwerk, zijn er ook steeds meer grootverbruikers aanwezig. Voor deze grootverbruikers is de opkomst van sim only abonnementen onbeperkt natuurlijk ideaal, want ze betalen een vast bedrag per maand voor het onbeperkt gebruik van het mobiele abonnement. De onbeperkte abonnementen zijn niet alleen voor de grootverbruikers ideaal, maar ook ze zijn ideaal voor iedereen die niet voor verrassingen wil komen te staan aan het einde van de maand. Wil je aan het einde van de maand geen torenhoge telefoonrekening sluit dan een sim only onbeperkt af.

Sim only onbeperkt bellen steeds vaker afgesloten

Providers spelen slim in op de vraag naar sim only abonnementen met de mogelijkheid tot het gebruik van onbeperkt bellen. Gebruikers van het mobiele netwerk vragen steeds vaker om een sim only onbeperkt bellen. Met deze vorm van de sim only kan de gebruiker in een maand onbeperkt bellen naar vaste en mobiele telefoons in het binnenland. De meeste providers hanteren voor onbeperkt bellen nog wel de fair use policy, waarbij meestal een maximum geldt van 1000 belminuten per maand voor onbeperkt bellen. Lees daarom altijd goed de voorwaarden door van het contract dat afgesloten word. De onbeperkt bel bundels worden steeds meer aangeboden en hierdoor hoef je bijna nooit meer te controleren hoeveel belminuten je nog over hebt voor de resterende maand. Sluit een sim only onbeperkt bellen af en bel de hele maand ongestoord naar vaste en mobiele telefoonnummers in het binnenland.

Aanbieders van sim only onbeperkt abonnementen

 

In Nederland zijn er steeds meer aanbieders die sim only abonnementen aanbieden die onbeperkt te gebruiken zijn gedurende de hele maand. Bekende providers in Nederland zoals T-Mobile, KPN, Vodafone en sim only aanbieder Simpel bieden abonnementen aan die onbeperkt gebruikt kunnen worden. Niet elke provider biedt volledig onbeperkt aan maar wel voor één van de bundels zoals bijvoorbeeld mobiel internet of bellen. Er is tot op heden één provider die echt een onbeperkt telefoon abonnement aanbied en dat is tevens de jongste aanbieder van Nederland, Robin Mobile. Bij Robin Mobile betaal je maandelijks 39,95 euro voor een echt onbeperkt abonnement!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here