koptelefoon reviews

0
9
blog placeholder

Luisteren in volledig comfort

Dankzij het zachte materiaal op de hoofdband en de oorkussens met subtiele naden luister je ook na lange tijd nog steeds comfortabel.

Neem de hoofdtelefoon eenvoudig mee in je rugzak

De hoofdtelefoon is gemakkelijk op te bergen: gewoon opvouwen en in je tas stoppen wanneer je niet naar muziek luistert

Geen verwarde snoeren, meer flexibiliteit

Het snoer van 1,2 meter is ontworpen om niet te blijven haken en in niet in de knoop te raken en reis in stijl, of je nu wandelt of in de bus zit, je luistert altijd in stijl dankzij de gestroomlijnde vormgeving.

Met de gesloten hoofdtelefoon onderdruk je verkeersgeluiden

Omgevingsgeluiden worden geminimaliseerd dankzij de nauw afgesloten oorschelpen, zodat je je volledig op je muziek kunt richten.
 
Deze Sony hoofdtelefoon is voorzien van Advanced Vibe Structure, voor een zeer zuivere, nette bassweergave. Maar ook het mid en hoog worden net weergegeven. Zo bent u verzekerd van een diepe bass, met zuivere vocalen! De Sony MDR-XB400 is voorzien van een strak uiterlijk. De compleet opvouwbare en draaibare oorschelpen maken het eenvoudig om de hoofdtelefoon voor mobiel gebruik in te zetten.

Voordelen van Advanced Vibe Structure
Door de Advanced Vibe Structure vormgeving van de hooftelefoon levert deze een flink geluid. Geniet van zware, dreunende bass in uw favoriete nummers dankzij 30mm drivers. Verrijk uw muziek met diepe bass en een zuiver hoog. Tevens worden omgevingsgeluiden tot een minimum beperkt doordat de oorschelpen gemakkelijk over uw oren te plaatsen zijn.

Pasvorm op maat
De MDR-XB400 heeft een zachte hoofdband en gerieflijke oorkussens. Uur na uur kunt u comfortabel naar uw muziek luisteren, zonder dat de hoofdtelefoon onprettig aanvoelt. Doordat de hoofdtelefoon zo compact te maken is leent deze zich bij uitstek voor mobiel gebruik. Maar ook voor thuis is de XB-400 enorm geschikt.

Specificaties:
– gesloten hoofdtelefoon
– met Advanced Vibe Structure, voor nette bass-weergave
– met draaibare oorschelpen
– volledig op te vouwen
– makkelijk mee te nemen
– 30mm driver
– impedantie: 24 Ohm
– frequentiebereik: 5 Hz – 22000Hz
– maximaal opgenomen vermogen: 3000mW
– neodymium magnet
– met 3.5mm mini-jack plug connector
– kabel lengte: 1.2m
– gewicht: 150g
– kleur: wit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here