Je oude telefoon is geld waard!

0
7
blog placeholder

Een mobiele telefoon verkopen is tegenwoordig erg simpel en snel. Er zijn verschillende aanbieders die prijzen voor mobiele telefoons aanbieden. Het is belangrijk om goed te kijken welke aanbieder de beste prijs geeft. Je wilt natuurlijk een mooie prijs voor je mobiele telefoon krijgen. Het is ook belangrijk om van te voren de voorwaarden van de aanbieders door te nemen, zodat je hiervan op de hoogte bent. Naast de beste prijs en goede voorwaarden zijn een snelle betaling en levering natuurlijk net zo belangrijk. Vergeet dus niet om hier ook naar te kijken.

 

Zodra er een aanbieder gevonden is kan de online verkoop van start gaan. Online zullen er gegevens ingevoerd moeten worden, zodat er verzendpakket opgestuurd kan worden. In dit verzendpakket zitten alle benodigdheden om de mobiele telefoon naar de aanbieder op te sturen. Zodra de aanbieder de mobiele telefoon heeft ontvangen, zal hij deze gaan nakijken. Er kan namelijk een werkend en een niet werkend toestel opgestuurd worden. Een niet werkend toestel zal minder opleveren dan een werkend toestel. Zodra het toestel nagekeken is stuurt de aanbieder een mail met de betalingsgegevens. Het geld zal nu worden uitbetaald.

 

Het toestel wordt nagekeken of het werkend is of niet. Een werkend toestel moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Een werkend toestel moet aan- en uitgeschakeld kunnen worden. Het toetsenbord moet volledig kunnen worden gebruikt. De display mag niet beschadigd zijn en moet volledig werken. Je moet met het toestel kunnen bellen en de batterij moe goed werken. Nast deze voorwaarden ma het toestel niet erg beschadigd zijn. Gebruikerssporen worden hier niet onder gerekend. Mocht de mobiele telefoon niet aan één van deze voorwaarden voldoen, dan wordt het toestel gezien als een niet werkend toestel. Een oude telefoon inleveren is kan erg lucratief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here