iPhone 5S

0
16
blog placeholder

iPhone 5S

De iPhone 5S is de opvolger van de succesvolle iPhone 5, Apple heeft de iPhone 5S op een aantal punten flink verbeterd, zo is de iPhone 5S voorzien van een geheel nieuwe door Apple ontwikkelde A7 64-bit processor wat de iPhone 5S meteen de snelste smartphone van dit moment maakt. Apple heeft Touch-ID geintroduceerd hiermee ontgrendel je jouw nieuwe iPhone door middel van je vingerafdruk. Een ander punt welke sterk is verbeterd is de camera en de flitser, het is nu mogelijk om ook in minder verlichte ruimtes foto’s te maken van een hoge kwaliteit. De iPhone 5S en de iPhone 5C ondersteunen ook alle 4G-netwerken welke er in Nederland actief zijn, dit was met de iPhone 5 nog niet het geval.
 

iPhone 5S kopen

Wanneer je de iPhone 5S kopen kunt in Nederland dat is nog niet bekend, Nederland is niet ingedeeld in de eerste verkoopgolf waar landen als de Verenigde Staten, Australië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Japan, Puerto Rico, Singapore en het Verenigd Koninkrijk wel zijn ingedeeld. Anders dan andere jaren heeft Apple ook niet bekend gemaakt wanneer de iPhones in de andere landen verkocht gaan worden, het enige wat hierover bekend is dat er tegen december 100 landen zijn waar je de iPhone 5S kopen kunt.
 

iPhone 5S voorraad

De berichten over de iPhone 5S voorraad zijn niet bepaald positief te noemen zo zou de voorraad in de VS minimaal zijn, anders dan dat er eerder werd verwacht. Of het voorraad probleem ook invloed heeft op de Europese markt dat is nog maar de vraag maar het is zeker niet uit te sluiten. Verwacht wordt dat de iPhone 5S voorraad medio oktober op orde zal zijn.

Je kunt de iPhone 5S kopen vanaf 699 euro voor de 16GB uitvoering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here