iphone 5s laat de concurrentie flink achter zich

0
5
blog placeholder

Apple heeft eind vorig jaar 2 nieuwe telefoontoestellen op markt gebracht. Het gaat hierom de iphone 5s en de iphone 5c. Beide toptoestellen wanneer je het vergelijkt met andere toestellen. Toch is de iPhone 5s volgens iphone5s.eu de crème de la crème. Op geen enkele wijze is er een toestel dat ook maar in de buurt komt van de technologie die is gebruikt. Het nieuwe model van Apple heeft enkele nieuwe topfuncties gekregen die nooit eerder vertoont zijn. Tevens is het model 5s het eerste model dat werkt op een 64 bits systeem. De concurrentie heeft dus weer een flinke slag verloren. Apple is nu de enige met een toestel dat klaar is voor de toekomst terwijl ieder ander toestel straks te langzaam is. 

Top specificaties iphone 5s maakt het model superieur

De titel zegt het al. De specificaties van het nieuwe model dat Apple op de markt heeft gebracht zijn zo verfrissend en superieur aan andere toestellen dat de concurrent het deze keer weer voor het nakijken heeft. Bekijk zelf de http://www.iphone5s.eu/specificaties/ en je ziet direct dat de hoofdlijnen er tussen uit springen. De nieuwe iphone heeft bijvoorbeeld een A7 processor, een vingerafdrukscanner om het toestel mee te ontgrendelen en is voorzien van iOS 7 software. Nu zit de software al op meerdere toestellen van Apple, maar het laatste model is voorzien van een 64 bits besturingssysteem en zal dus 2x zo snel zijn. Je zal dit nog niet direct merken aangezien de meeste programma’s nog gebaseerd zijn op 32 bits.

Het speeltje voor de mens
De meeste mensen hebben vaak ook graag functies waar ze lekker mee kunnen spelen. Apple heeft dan ook enkele nieuwe leuke functies toegevoegd. Je ziet het niet snel op een toestel van Apple, maar de nieuwe functie is natuurlijk ook functioneel en niet alleen voor de lol. Het gaat om de slowmotion feature. Je kan nu tijdens het filmen in HD kwaliteit delen van de film in slowmotion gaan opnemen of afspelen. Veel momenten zien er hierdoor grappig uit. Vooral wanneer je net een nieuw toestel hebt gekocht zal je er mee gaan spelen. Voor de meeste mensen is er na verloop van tijd de lol er wel af en zal het toestel alleen nog gebruikt worden waarvoor het bedoeld is.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here