iPhone 4 en iPhone 4S nu al legendarisch

0
5
blog placeholder

In oktober 2011 bracht Apple de iPhone 4s op de Nederlandse markt. Velen hadden de iPhone 5 al verwacht maar net als de iPhone 3S besloot Apple een upgrade uit geven van de iPhone 4. Het betrof vooral een hardware upgrade want het uiterlijk veranderde nagenoeg niet ten opzichte van de iPhone 4.

Een van de weinige aspecten die verklappen dat het om de iPhone 4S gaat is het gewicht. De iPhone 4s is namelijk 3 gram zwaarder dan de iPhone 4 en dat is vooral toe te schrijven aan de nieuwe hardware. Het design blijft er dus ongewijzigd door maar is nog steeds een zeer strak afgewerkte smartphone.
In tegenstelling tot de iPhone 4s is de iPhone 4 wel enorm veranderd qua design ten opzichte van zijn voorganger. De bolle achterkant van de iPhone 3s heeft bijvoorbeeld plaats moeten maken voor een strakke platte glasplaat.

De iPhone 4 is daarnaast de eerste iphone die is uitgerust met een Front Facing Camera. Deze camera is aan de voorkant geplaatst waardoor je gebruik kunt maken van Facetime. De iPhone 4 is daarnaast voorzien van een veelbesproken en bekritiseerde antenne. Deze antenne stond erom bekend op sommige plekken een slechte ontvangst te hebben. Dit had te maken met de wijze waarop de antennes in de behuizing gebouwd waren. Apple heeft met een update en een gratis hoesje dit problem weten te tackelen.

De iPhone 4 en 4s zijn tevens de eerste iPhones met een Retina beeldscherm dat zorgt voor een strakker beeld dan hun voorgangers. De iPhone 4 en iPhone 4s zijn beiden uitgerust met GPS, Bluetooth en Wifi en daarmee heb je beschikking over een complete pakket connectoren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here