De iPhone 5 screenprotector beschermt

0
8
blog placeholder

Wanneer u bescherming zoekt voor uw iPhone 5 zijn er diverse mogelijkheden. Die gaan we in dit artikel  bespreking. Deze telefoon is namelijk niet goedkoop, sterker nog, erg duur. Daarom vinden wij dat u uw dure producten goed moet beschermen. Niet alleen om de waarde te behouden, ook om de gebruikerservering optimaal te houden. Hierbij wilt u niet een kapotte iPhone hebben. Daarom raden we u aan een iPhone 5 screenprotector te kopen. Of iets anders natuurlijk, hierover hebben we het in dit artikel.

iPhone 5 screenprotector versus hard case

Er kan een grote discussie ontstaan wanneer het gaat om de bescherming. U kunt ervoor kiezen om een iPhone 5 screenprotector te kopen. Al zijn er alternatieven. Maar denk hier eens goed over na. Waarom hebt u de iPhone 5 gekocht? Vast niet alleen om zijn functionaliteiten. Maar ook het design speelt mee. De iPhone 5 screenprotector zorgt er niet alleen voor dat uw telefoon beschermt wordt, maar ook dat het design gewaarborgd blijft. Het design is namelijk uitermate onderscheidend ten opzichte van hun concurrenten. Wanneer u een iPhone 5 screenprotector koopt veranderd er niets. Buiten dat uw telefoon goed beschermt is natuurlijk. Een hard case doet dat niet. Wat echter wel leuk is aan de hard case, is het design wat u kunt kiezen. Er zijn verschrikkelijk veel hard cases voor uw iPhone. Wanneer

Hard case of screenprotector kopen voor de iPhone

Een hard case is vele malen duurder dan de iPhone 5 screenprotector. Alleen kunt u er wel meer kanten mee op en is het een prima bescherm middel. Echter is een hard case vaak alleen beschermend voor de achterkant en vergroot het de telefoon. Niet alleen wordt het zwaarder om uw telefoon mee te nemen. Ook is het zo dat hij groter wordt in uw hand. De bescherming is dan wel in meerdere mate aanwezig. Laten we dat voorop stellen. Een hard case, is als het ware een dubbele bescherming. Een iPhone 5 screenprotector beschermt alleen tegen gebruikerssporen. De telefoon kan al heel veel hebben, echter wanneer er een steen op valt, heb je meer aan een hard case dan een iPhone 5 screenprotector. Het blijft uiteindelijk een persoonlijke keuze die u zelf moet maken. Door middel van deze post hopen we u goede inzichten te hebben gegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here